kjg distributer, prodaja limaza krov

S ponosom možemo reći da smo postali ovlašteni distributer za prodaju limarije za krov. Za europsku tvrtku KJG.  Godina koja je iza nas, bila je idealna za pripremu našeg distributivnog skladišta, uvrštenje asortimana i slaganje samih cijena. A sve se javilo kao potreba našeg kraja.

KJG

Kjg limarija za krov, ili popularno zvana građevinska limarija sadrži širok opus asortimana limarije za krov, te u njenoj ponudi možete pronaći sve; od lakih limenih pokrova, Krovnih odvodnih sistema, limova potrebnih za izradu limarije za krov, kao i raznih građevinskih limenih elemenata.

Kjg postoji na tržištu već više od 25 godina i sa prodajom limarije za krov, uvrstio među vodeće proizvođače krovne limarije u Europi. U asortimanu ima pet tisuća proizvoda krovne limarije vlastite proizvodnje, te još slijedećih pet tisuća koje ima samo za daljnju preprodaju. Svoje tržište širi na četrnaest zemalja Europe, kao i Kanadu i Izrael. Drago nam je da je tržište prepoznalo kvalitetu, te smo se i mi kao prepoznata mlada tvrtka odlučili krenuti u istom pravcu.

Prodajni centar

Prodaja limarije za krov je došla kao nužna  potreba ovog područja. Iskoristili smo prošlu godinu kao priliku da sagradimo prvi prodajni centar sa ciljem ponude kompletnih djelatnosti vezanih za krov. Centar se nalazi u regiji Sv. Ivana Zeline i bližoj okolici Zagreba sa specificiranim asortimanom građevinske limarije. Prostor se proteže na 480 kvadrata u dvije etaže i opremljen je sa suvremenim skladišnim i poslovnim prostorom. Prostor je također opremljen sa strojem za puštanje limenih pokrova, kao i strojem za savijanje limova.

Želja nam je približiti građevinski materijal iz sektora građevinske limarije i na području Svetog Ivana Zeline vrišti prodaju limarije za krov za kompletnu regiju. Zagreb je blizu, ali ponekad kad je vrijeme bitno, zna biti i poprilično daleko, te sa samom tom idejom sigurno smo zakoračili u novu poslovnu priliku.

Asortiman

Naša prodaja limarije za krov se dijeli na više sastavnih elemenata. U ponudi nudimo krovne elemente kao što su opšavi, rubni limovi, razne uvale i dilatacije krova, kao što i nudimo limene krovne pokrove vlastite proizvodnje. Također, kao samo krovna odvodnja, nudimo krovne odvodne sisteme tvrtke KJG čiji smo, kako smo napomenuli, ovlašteni distributer.

Odvodni sistemi

Sistem se sastoji od svih dimenzija žlijebova i cijevi, kao i dodatne galanterije građevinske limarije te isti dolazi u 14 različitih boja. Same sisteme možete odabrati od raznih materijala kao što su pocink, obojeni pocink, aluminij, obojeni aluminij, bakar, inox i cinkotit.

Limeni krovni pokrovi

Limene trapeze i limenu imitaciju crijepa ( limeni crijep ), kao i falcani limeni pokrov proizvodimo sami. Ali isti, naravno, proizvodimo od KJG materijala. U ponudi imamo više od 26 boja u pocinčanoj izvedbi i u 14 osnovnih i specijalnih boja aluminija. Materijali su od proizvođača Marcegaglija i Tata steel u čeličnoj verziji, te Novelis i Hydro u aluminijskoj varijanti.

Sve navedene boje mogu također doći i u matiranoj varijanti ( lotos ili kristalni finiš ) te dolaze u naručenim dužinama prema vašem objektu. Isporuke variraju od 1-5  radnih dana, ovisno o samoj potražnji i raspoloživosti traženog, ali uvelike se trudimo te termine svesti na minimum na obostrano zadovoljstvo.

Građevinska limarija

Strojevi za savijanje koje imamo, u mogućnosti su proizvesti elemente građevinske limarije u dužinama do 7 metara. Bilo da se radilo o rubnim lajsnama ili pak elementima za novu modernu ogradu. Same elemente proizvodimo od gore navedenog KJG lima osim ako sama stranka ne traži drugačije.

Svakako iznimno nam je drago kada možemo savjetovati svaku stranku prije same njene odluke i tako zajedno odabrati što je najbolje za vaš krov.

 

Veselimo se Vašem dolasku na našoj adresi