_

O tvrtki Dl Tectum Protect

Tko smo mi ? Saznajte više o nama.

O našoj tvrtki Dl tectum protect mogli bi smo pričati danima, ali svesti će se na jedno. Naša tvrtka Dl Tectum Protect je relativno mlada tvrtka, ali vođena ljudima sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem. Tvrtka koja se bavi građevinskom limarijom i nudi široki spektar drugih usluga u zemlji i inozemstvu. Svoje povjerenje možete dati u naše ruke od samog planiranja i proizvodnje do krajnje realizacije, odnosno montaže. Rezultati naše odgovornosti, truda, rada i znanja su brojne stambene i poslovne građevine, a ono nigdje zapisano, a opet nama naj važnije, jest samo povjerenje naših kupaca. Ponosni smo na brzo donošenje čvrstih odluka, na naš fokus prema zacrtanim zadacima i ciljevima, kao i odgovornost prema strankama i jamstvu našeg rada.

_

Ciljevi

Tvrtke Dl tectum Protect

Željeli bismo napraviti više od naše tvrtke. Rasti iz godine u godinu i pružati našim strankama kvalitetno i vrijedno iskustvo. Dali smo za pravo da nam je jedan od ciljeva iskreno zadovoljstvo svake stranke. Da li je to po pitanju cijene, kvalitete, tehničke podrške ili pak bilo kojeg drugog područja iz sfere našeg zalaganja.

_

Vizija

Jer bez nje, ništa nema smisla

Uz svoje kvalitetne partnere i njihovu podršku, unaprijediti proizvodne procese, kao i prodajne kapacitete i sadržaje kako bi na području Zagrebačke županije i Grada Zagreba uspjeli napraviti izdvojeni centar za krovopokrivanje i građevinsku limariju.

dl tectum protect 7
_

Naš tim

Profesionalan i odgovoran
O tvrtki Dl Tectum Protect - Dean Legin

Dean Legin

Direktor

Dl Tectum Protect - Dragana Legin

Dragana Legin

Voditelj administrativno komercijalnih poslova