dl tectum protect logo white

Politika privatnosti

GDPR i Politika upravljanja Kolačićima

Politika privatnosti i
GDPR tvrtke DL Tectum Protect d.o.o.

Uvod

DL TECTUM PROTECT d.o.o. (OIB-30893454652), dalje u tekstu „DL TECTUM“ ili „mi“, obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja svoje web stranice www.dltectumprotect.com u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR 2016/679) i drugim važećim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka.

Poštujemo vašu privatnost i obrađujemo vaše osobne podatke transparentno, pošteno i zakonito, isključivo na temelju vaših suglasnosti ili drugih valjanih pravnih osnova.

 

Vrste podataka koje prikupljamo

Prikupljamo sljedeće vrste osobnih podataka:

  • Ime i prezime
  • E-mail adresa
  • Broj telefona
  • Adresa (u svrhu izmjere vezane uz projekt i ponudu)

Ove podatke prikupljamo isključivo u svrhu izrade ponude i provođenja potrebnih mjera prije sklapanja ugovora, kao i za izmjere vezane uz projekt i ponudu.

 

Kako prikupljamo vaše podatke

Vaše podatke možemo prikupljati na sljedeće načine:

  • Putem telefona
  • Putem naše web stranice
  • Putem e-maila

 

Pohrana i zaštita podataka

Vaši osobni podaci pohranjuju se lokalno na aplikacijama koje koristimo za izradu računa i ponuda. Poduzimamo sve moguće mjere kako bismo osigurali sigurnost vaših podataka, uključujući korištenje firewalla, fizičkih diskova, anti-malware zaštita i drugih sigurnosnih mjera.

 

Dijeljenje vaših podataka

Vaše podatke generalno ne dijelimo s trećim stranama, osim u slučajevima kada je to potrebno za izradu računa koji se proknjižuje kod našeg vanjskog knjigovodstva. U takvim slučajevima, osobni podaci stranke mogu biti dijeljeni isključivo u svrhe zakonskih obaveza.

 

Prava korisnika

Imate pravo na pristup svojim podacima, ispravak, brisanje, ograničenje obrade, pravo na prigovor i pravo na prenosivost podataka. Ova prava možete ostvariti kontaktiranjem nas putem e-maila ili telefona.

 

Kolačići i praćenje

Koristimo kolačiće i slične tehnologije za analizu prometa na našoj web stranici i praćenje konverzija i broja posjeta. Više informacija o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našoj Politici kolačića.

 

Kontakt

Za sva pitanja vezana uz vašu privatnost i osobne podatke, možete se obratiti našoj kontakt osobi za zaštitu podataka, Deanu Leginu.

 

Nadležna agencija za zaštitu podataka

U slučaju bilo kakvih problema ili prigovora u vezi s načinom na koji rukujemo vašim osobnim podacima, imate pravo podnijeti prigovor Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP). Više informacija o AZOP-u možete pronaći na njihovoj web stranici: https://azop.hr

Imate li pitanja za nas?

Ili želite zatražiti brisanje svojih osobnih podataka ? Slobodno nas kontaktirate putem dolje navedenih podataka.

Zapratite naše novosti iz limarije i krovopokrivanja

Scroll to Top